Steven Ray Wilson

Steven Ray Wilson (født 1977) er vokalist i bandet Superfamily. Han og bandet vant Spellemannprisen 2007 for albumet Warszawa, og har toppet norske hitlister og radiolister ved flere anledninger fra 2005 til 2010. I januar 2013 slipper Superfamily ny plate, singler slippes fra og med september .

––––––

Lørdag 18/8 er Steven Ray Wilson dj og trekker frem noen et utvalg av sine favoritter tilpasset tid og sted. Dette bør en få med seg!

 

Superfamily

er en poprockgruppe fra Moss.

 

Bandet debuterte med EP-en Champagne EP i 2004 og albumdebuterte med Back in Paris i 2005. Det nasjonale gjennombruddet kom imidlertid med deres andre album, Warszawa, i 2007. Dette året vant de Spellemannpris i kategorien pop. De vant også to alarmpriser dette året: Beste Live Artist og Beste Låt for «The radio has expresssed…». Singelen «The radio has expressed…» ble den mest spilte låten på NRK P3 i 2007.

Bandet har jevnlig toppet norske radiolister fra 2005 til 2010. De er også kjent for å starte alle konserter med å spille arbeidersangen Internasjonalen, og for å ha et teatralsk sceneshow med streng regi. De mest kjente låtene er «Taxi Dancing», «It’s a lie», «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night», «I could be a real winner», «Warszawa» og «Let’s Go Dancing», som alle har blitt listet på NRK P3 og en rekke andre norske radiokanaler.